www.ofertapune.net Agjente e Marketingut në Terren (2) | PunaIme

Agjente e Marketingut në Terren (2)

Kompania

Kras Production

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-04-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kompania jonë, Kras Production, është në kërkim të dy agjenteve të marketingut në terren, të cilët do të përfaqësojnë brendin dhe do të promovojnë produktet tona në treg. Pozitat janë të hapura për femra me përvojë në fushën e shitjeve dhe marketingut.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Konceptimi dhe zbatimi i strategjive të marketingut në terren për të rritur njohurinë dhe shitjen e produkteve tona.
  • Identifikimi dhe zhvillimi i marrëdhënieve me klientët

Kualifikimet:

  • Përvojë pune në fushën e shitjeve dhe marketingut
  • Aftësi komunikimi të shkëlqyeshme dhe aftësi për të krijuar marrëdhënie të fuqishme me klientët.
  • Patentë shoferi ne dispozicion për të udhëtuar në terren për të përmbushur detyrat e punës.

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?