www.ofertapune.net Agjent Tregtar | PunaIme

Agjent Tregtar

Kompania

Vali Impex

Lokacioni

Ferizaj , Gjilan

Data e publikimit

19-03-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Në kuadër të rritjes së kërkesës për produktet dhe zhvillimit rajonal , kompani Vali-Impex shpk shpall

KONKURS

Për anëtarë të ri të stafit në pozitën 

  1. Agjent tregëtar (FERIZAJ DHE GJILAN)
  • Të identifikojë dhe kontaktojë blerësitë ekzistues dhe të rinjë 
  • Të bëjë prezentimin e produkteve tek blerësit
  • Te realizoje porosit shitëse 
  • Të raportoj tek menagjeri për mbarvajtjen e punës

Koeficienti i pagës 9

Të punësuarit në kompaninë Vali-Impex shpk I nënshtrohen rrespektimit të ligjit dhe individëve. Angazhimi dhe puna vlerësohen për secalin anëtarë. 

Të interesuarit të dërojnë CV (dhe për cfardo pyetje) në e-mail adresën [email protected]

                                                 Konkursi eshte I hapur deri me date 23.03.2024