www.ofertapune.net Agjent Tregtar (2) | PunaIme

Agjent Tregtar (2)

Kompania

Aurora Electric

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-05-2023

Data e perfundimit

26-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Aurora Electric hap konkurs për vende të lira të punës. Aurora Electric është kompani e cila operon me shitjen e materialeve elektrike që nga viti 1989 në tregun e Kosovës. Duke ofruar cilësi, llojllojshmëri dhe traditë në tregun e saj, Aurora Electric tani është distributor zyrtar i shumë brendeve prestigjioze ndërkombëtare.

Andaj si rezultat i zgjerimit të kompanise, Aurora kërkon kandidat të motivuar që të aplikojnë për vendet e lira të punës.

Pozitat: 2 Agjenta Tregtar

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Vizitat tek klientët potencial;
  • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë;
  • Punë të tjera të ngjajshme lidhur me pozitën sipas kërkesave dhe nevojave të kompanisë.

Kualifikimet:

  • Përvojë pune të ngjajshme;
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme në komunikim dhe kuptim të nevojave të kompanisë;
  • Njohje të mira të terrenit të Kosovës;
  • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme;
  • Posedim i patentës së shoferit kategoria B.

Vendi i punës: Magjistralja Prishtinë – Ferizaj, km2.

Të gjithë të interesuarit mund të dergojnë CVn në emailat si më poshtë:

[email protected]

[email protected]

Kurse, për më shumë informata na kontaktoni në numrin: +38348145738.

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 26.06.2023.

 

Apliko këtu