www.ofertapune.net Agjent të Thirrjes | PunaIme

Agjent të Thirrjes

Kompania

Arya Consulting

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-05-2023

Data e perfundimit

01-01-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Telekomunikim

 
Kërkohen Agjent të Thirrjes, gjermanofoles, të cilët janë të aftë të punojnë në grupe dhe kanë aftësi shumë të mira komunikimi ne gjuhen gjermane.
  • Niveli i kerkuar i gjuhes është B2 
 
Numri kontaktues 049-426-867