www.ofertapune.net Agjent të Shitjes (5) | PunaIme

Agjent të Shitjes (5)

Kompania

Bond Investment

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-03-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS PUNE PËR 5X AGJENT TË SHITJES! 
BOND Investment po kërkon individë të përkushtuar për t’iu bashkuar ekipit tonë dhe për të luajtur një rol kyç në formësimin e së ardhmes së pasurive të patundshme!
Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Komunikimi në mënyrë efektive me klientët, duke kuptuar nevojat specifike teknike, buxhetin dhe kufizimet e gjeografike.
  • Të këshillojë blerësit dhe shitësit për strategjitë efektive të çmimeve në përputhje me qëllimet e investimit të BOND.
  • Të raportojë progresin e shitjeve në përputhje me objektivat e BOND.
  • Negocimi dhe përgatitja e dokumentacionit për shitjen ose dhënien me qira të pronave.
  • Punë në terren për të siguruar oferta për prona të ndryshme për shitje ose qira (shtëpi, banesa apo objekte afariste).
Aplikimi:
Dërgoni CV-në tuaj përmes butonit “Apliko Këtu” ose në [email protected]
Kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kenë mundësinë për një intervistë në zyrat e BOND, ku edhe do të ofrohen informata më të detajuara për vendin e punës.
 
 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?