www.ofertapune.net Agjent për Termine për Panele Solare (Appointment Setter) - Gjuhë Gjermane | PunaIme

Agjent për Termine për Panele Solare (Appointment Setter) – Gjuhë Gjermane

Kompania

EnerGenius

Lokacioni

Ferizaj

Data e publikimit

08-09-2023

Data e perfundimit

30-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Mundësi e Jashtëzakonshme Punesimi: Sales Development në Energenius

Jeni në kërkim të një pozite që ofron më shumë se një pagë fikse? Energenius, një firmë gjermane e specializuar në energji, ka një ofertë të veçantë për ju!

Emri i Kompanisë: Energenius

Pozita e Lirë: Sales Development ose Agjent për Termine për Panele Solare (Appointment Setter)

Lokacioni: Rruga 12 Qershori, Ferizaj

Numri Kontaktues i Firmës: 048661999

Pagë e Fikse: 1100 EUR

Bonuse të Medha

Orari i Punës: 10:00 – 18:00

Kërkesat:

  • Njohja e gjuhës gjermane në nivelin B2-C1
  • Përvojë e mëparshme në fushën e shitjeve ose në fushën e energjisë është një avantazh

Energenius është në kërkim të Sales Development të talentuar që janë gati të kapërcejnë pritshmëritë! Kjo pozitë jep jo vetëm një pagë të garantuar prej 1100 EUR, por gjithashtu një shans të jashtëzakonshëm për të fituar bonuse të medha bazuar në performancën tuaj të përditshme.

Si pjesë e ekipit Energenius, ju do të keni mundësinë të krijoni takime dhe oportunite për shitjen e paneleve solare, duke punuar me një klientel të pasionuar. Çdo sukses që arrini në shitje do të përshpallet me bonuse të atraktivë që mund të ndryshojnë rrugën tuaj të financave drejt lartësive të reja.

Ky është rasti juaj për të bërë karrierën tuaj në fushën e energjisë më të shkëlqyer! Ne ofrojmë një ambient të punës të stimulueshëm dhe të frytshëm, rritje të shpejtë të karrierës dhe një mundësi të jashtëzakonshme për të fituar bonuset e tua.

Për më shumë informacion dhe për të aplikuar, kontaktoni Energenius në numrin 048661999.

Ky është momenti kur mund të ndryshoni jetën tuaj dhe të përfitoni më shumë se një punë e thjeshtë!