www.ofertapune.net Agjent i shtijes | PunaIme

Agjent i shtijes

Kompania

A-Life Medical

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17/11/2020

Data e perfundimit

27-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shëndetësi

Kompania Farmaceutike A-LIFE me seli në Prishtinë, shpall:

KONKURS 

Për poziten: AGJENT I SHITJES

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Prezantimi i produkteve ekzistuese dhe produkteve të reja ne Barnatore per qytet me komuna: Ferizaj, Gjilan, Peje, Gjakove, Kline, Fushe Kosove.
  • Rritja e rrjetit të pikave të shitjes
  • Mbikqyrëja dhe kujdesi për mbarëvajtjen e produkteve në pikat shitëse
  • Hulumtimi i tregut
  • Përgatitja e raporteve javore dhe mujore për punët e kryera
  • Detyra tjera sipas kërkesës nga personat përgjegjës

Kulaifiket:

  • Përvojë pune paraprake në fusha të ngjashme
  • Të jetë i/e pajisur me patentshofer të kategorisë B
  • Njohja dhe përdorimi i kompjuterit
  • Të jetë komunikativ  dhe stabil në punë

Kandidatët e interesuar për këtë vend pune, mund t’i dërgojnë CV në e-mail: [email protected]

Konkursi mbetet i hapur nga data 17.11.2020 deri me 27.11.20120.