www.ofertapune.net Agjent i Shitjes në Terren | PunaIme

Agjent i Shitjes në Terren

Kompania

Europrint

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-02-2024

Data e perfundimit

07-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Europrint, është në kërkim të një Agjenti të Shitjes në Terren qe të forcojë ekipin tonë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Menaxhimi i marrëdhënieve me klientët ekzistues dhe zhvillimi i kontakteve të reja.
  • Bashkëpunimi ngushtë me ekipin e shitjes dhe të marketingut për të zhvilluar strategjitë e shitjes dhe marketingut.

Kualifikimet:

  • Përvojë pune në fushën e shitjes
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe negociimi në nivel profesional.
  • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe menaxhimi kohe.

Orari:

  • 08:30 – 16:30

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”, duke dërguar CV në emailin [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?