www.ofertapune.net Agjent i Shitjes, Merchandiser/e | PunaIme

Agjent i Shitjes, Merchandiser/e

Kompania

Migros Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

30-05-2024

Data e perfundimit

28-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Migros Group SH.P.K. është kompani lidere që bën distribuimin e brendeve më të njohura botërore.

Shpallim konkurs për:

Pozita 1: AGJENT I SHITJES ( Në të gjithë Kosovën)

Pozita 2: AVANCUES/E – MERCHENDISER ( Në të gjithë Kosovën)

Kualifikimet për pozitën 1:

  • Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme;
  • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në group;
  • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibil;
  • Preferohet të ketë përvojë pune në pozitën përkatëse;
  • Të posedojë patentë shofer kategoria B.

Kualifikimet për pozitën 2:

  • Të kenë të kryer shkollën e mesme;
  • Të ketë aftësi të organizimit, planifikimit dhe zgjidhjes së problemeve;
  • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në group;
  • Preferohet të ketë përvojë pune në pozitën përkatëse.

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën:

[email protected].

Tek subjekti te CEKET POZITA për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita janë të pavlefshme. Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Migros Group

Zona industriale 4, 12000

Prishtinë, Kosovë