www.ofertapune.net Agjent i Shitjes | PunaIme

Agjent i Shitjes

Kompania

Miscelad 'oro

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-06-2024

Data e perfundimit

24-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Miscelad ‘oro caffe shpall konkurs për: 
  •  Agjent i shitjes –

Lokacioni Prishtinë 

Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Të prezantoj kompaninë dhe produktet e kafes të cilat ne i ofrojmë;
  • Të themeloj kontrata me klient të rinj;
  • Dërgimi i produkteve tek klientët kontraktues; Kualifikimet: 
  • Përvojë profesionale në shitje;
  • Diplomë e shkollës së mesme;
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese;
  • Patent shofer – kategoria B;
  • T’i respektojë afatet kohore;
Orari i punës: 
08:00 – 16:00 
Pagë fikse + bonuse
Procesi i Aplikimit: 
Të gjithë të interesuarit mund ti dërgojnë CV-të e tyre përmes butonit “Apliko Këtu” apo në email: [email protected] ose të kontaktojnë përmes tel: 049 338 448
Konkursi mbetet i hapur nga data 24/06/2024 deri me 10/07/2024

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?