www.ofertapune.net Agjent i Shitjes (Podujevë) | PunaIme

Agjent i Shitjes (Podujevë)

Kompania

LB Group

Lokacioni

Podujevë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

19-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Konkurs për Punë

  • Agjent i Shitjes – Podujevë

LB GROUP SH.P.K. është lidere në kosovë në fushën e tregtimit të lëndëve të para për pasticeri, furra buke, dhe në fushën e sektorit te paketimit.

LB GROUP SH.P.K. është prodhuesi më i sukseshëm i paketimit në Kosovë me një kapacitet shumë të madhë prodhues të letrës dhe kartonit , duke bërë prodhimin e gotave të kartonit dhe ambalazhe për industrinë ushqimore në bazë të organizimit për efikasitet ne punë teknologji te avancuar ,orientim të sinqertë ka blerësi janë arritur suksese shumë të larta dhe të qëndrushem.

LB Group po kërkon njerëz të talentuar për punë në pozitën agjent të shitjes:

Detyrat e punës për Pozitën Agjent i Shitjes

  • Promovon produktet e kompanise dhe krijon shitje direkte për këto produkte.
  • Mban kontakte të vazhdueshme me klient në lidhje me kërkesat e tyre.
  • Organizon promocione të vazhdueshme si element taktik për të rritur shitjen.
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkpunime ne grup.

Kualifikimet

  • Përparësi kane kandidatët që kanë eksperienc pune në shitje së paku 1 vit.
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, prezantimi dhe negocimi.
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera organizative.
  • Të ketë patent të kategoris B.

Shënim: Kandidatët preferohet të jenë banorë të regjionit perkates per poziten qe aplikojne.

Të interesuarit për të marrë këtë pozitë dërgoni CV-në tuaj në E-mail: [email protected]

Afati për apikim është deri më datë 15 Qershor 2024.

Kandidatët e përzgjedhur për konsulta të mëtutjeshëm do të kontaktohen për intervistë.