www.ofertapune.net Agjent i Shitjes | PunaIme

Agjent i Shitjes

Kompania

Tilda Tobacco

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-05-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Tilda Tobacco LLC eshte ne kerkim te nje Agjenti te Shitjes per t’iu bashkuar ekipit tone .

Si agjent i yni i shitjeve, ju do te:

 • Vizitoni dhe furnizoni pikat ekzistuese te shitjes me pakice.
 • Krijoni rrugen per te kirjuar pika te reja te shitjes.
 • Demonstroni pasion te palekundur per shitje, duke siguruar qe objektivat jo vetem te permbushen, por edhe te tejkalohen.
 • Poziciononi ne menyre strategjike produktet tona per te tejkaluar konkurrentet.
 • Mbani regjistra te perpikte te inventarit dhe fondeve.

Si kandidat ideal, ju do te keni:

 • Aftesi te forta komunikimi dhe nderpersonale per te ndertuar marredhenie te forta me klientet.
 • Aftesi te shkelqyera organizative dhe aftesi per te menaxhuar kohen ne menyre efektive.
 • Nje etike pune te vete-motivuar dhe nxitur per te pasur sukses.
 • Nje patente shoferi te vlefshme dhe nje rekord te paster drejtimi. (ofrohet automjeti i kompanise)

Ne ofrojme:

 • Kompensim konkurrues. Paga fikse + bonuse shitjesh.
 • Mundesi per rritje profesionale brenda kompanise.
 • Nje mjedis pune pozitiv dhe mbeshtetes.

Nese jeni nje individ i pasionuar dhe i orientuar drejt rezultateve ju inkurajojme te aplikoni!

Ju lutemi dergoni CV-ne tuaj ne [email protected].

Tilda Tobacco LLC eshte nje punedhenes me mundesi te barabarta.

+383 45 908 936