www.ofertapune.net Agjent i Shitjes për Travel në Terren | PunaIme

Agjent i Shitjes për Travel në Terren

Kompania

Union Travel

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-05-2024

Data e perfundimit

17-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Union Travel kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si dhe kandidatë që janë të gatshëm për periudha më afatgjate të jenë pjesë e ekipit tonë.

Pozita: Agjent i Shitjes për travel në terren

Përmbledhje e pozitës: Agjenti I shitjes për travel do mbikqyrë dhe krijojë marrëdhëniet e kompanisë me klientë të rinjë apo ekzistues. Qëllimi është që të kontribuojmë në mbajtjen dhe zhvillimin e biznesit për të aritur sukses afatgjatë. Ne jemi të përkushtuar të ndërtojmë partneritete me Agjenci të udhëtimit të vendit tonë.

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Punë në terren për zhvillimin e mardhënieve të reja midis kompanisë dhe bashkëpunëtorëve/agjensioneve turistike
 • Kuptimi I plotë I arritjes së plotësimit të kërkesave të bashkëpunimeve te reja
 • Sigurimi që informatat për shërbimet tona janë përcjellur në mënyrë të saktë dhe të duhur
 • Gjenerimi I shitjeve të reja për maksimizimin e fitimit
 • Detyra tjera që mund të caktohen duke marrë parasysh pozitën

Kualifikimet:

 • Diplomë universitare do ketë përparësi
 • Minimum diplomë e shkollës së mesme
 • Të posedojë patentë shofer
 • Të ketë aftësi komunikimi
 • I/E orientuar drejt qëllimit për maksimizimin e shitjeve
 • Aftësi të mira në ndërtimin e marrëdhënieve

Për të aplikuar në këtë pozitë, mund të aplikoni përmes butonit “Apliko Këtu” apo të dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat tjera shoqëruese në email adresën: [email protected]

Afati i aplikimit do të jetë i hapur deri me 17.05.2024

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?