www.ofertapune.net Agjent i Shitjes (4) | PunaIme

Agjent i Shitjes (4)

Kompania

Air Prishtina

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

03-03-2023

Data e perfundimit

01-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

 

Në aplikacion duhet cekur orari për të cilen aplikoni: Orari 100% ose Orari 50% (apo të dyja)!
CV-të duke ia bashkangjitur fotografinë, duhet dërguar me email në adresen tonë elektronike:
[email protected]
Vetëm kandidatët që hyjnë në listën e ngushtë do të kontaktohen!

Apliko këtu