www.ofertapune.net Agjent i Shitjes | PunaIme

Agjent i Shitjes

Kompania

Vendas Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-12-2023

Data e perfundimit

02-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Pozita:Agjent i Shitjes

Lokacioni: Prishtinë

Kompania:

Vendas Group është një kompani dinamike dhe në rritje në fushën e patundshmërisë, e përkushtuar në ofrimin shërbimeve më të larta cilësore për klientët tanë. Me një theks të fortë në kënaqësinë e klientit, inovacionin dhe integritetin, po zgjerojmë ekipin tonë dhe kërkojmë një Agjent të Shitjes të motivuar për të kontribuar në suksesin tonë.

Përmbledhja e Pozitës:

Si Agjent i Shitjeve, do të luani një rol kryesor në nxitjen e shitjeve dhe ndërtimin e marrëdhënieve të qëndrueshme me klientët tanë në Prishtinë. Ju do të keni përgjegjësi për promovimin dhe shitjen e banesave, përmbushjen e synimeve të shitjes dhe sigurimin e kënaqësisë së klientit. 

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Hulumtoni tregun dhe identifikoni mundësitë e reja të biznesit për të kuptuar nevojat e klientëve, preferencat dhe trendet e industrisë.
  • Zhvilloni dhe implementoni strategji të shitjes për të promovuar produkte ose shërbime në mënyrë efektive.
  • Kryeni vizita në terren dhe takime me klientët aktuale dhe potencialë.
  • Këshilloni klientët rreth produkteve ose shërbimeve, dhe ofroni zgjidhje të personalizuara sipas nevojave të tyre.
  • Ndërtoni dhe mbani marrëdhënie të forta dhe të gjata me klientët përmes komunikimit të rregullt dhe ndjekjeve.

Kualifikimet:

  • Diploma e shkollës së mesme ose universitetit.
  • Përvojë pune në fushën e shitjeve në sektorin e patundshmërisë (E preferueshme)
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi në nivel personal dhe telefonomik.
  • Njohuri dhe aftësi për të përdorur mjete dhe platforma të teknologjisë së informacionit për të mbështetur proceset e shitjes dhe komunikimit me klientët.

Mënyra Aplikimit:

Për të aplikuar për pozitën e Agjentit të Shitjes në Patundshmëri në kompaninë tonë, ju lutem dërgoni CV-n tuaj përmes Email: [email protected]

 

#Te vendit, për vendin.