www.ofertapune.net Agjent i Shitjes | PunaIme

Agjent i Shitjes

Kompania

AGNA Kosova

Lokacioni

Ferizaj , Prishtinë

Data e publikimit

07-03-2023

Data e perfundimit

24-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Agna Kosova, pjesë e Agna Group kompania lider ne sektorin e FMCG-së në Shqipëri po kërkon njerëz energjikë e të vendosur, që i shohin sfidat si mundësi, të gatshëm për t’u përballur çdo ditë me dinamikat e tregut dhe që e kanë pasion shitjen dhe punën në terren, për t’i punësuar si agjentë shitjesh për qytetin Prishtinë dhe Ferizaj.

Detyrat kryesore:

 • Krijon, zhvillon dhe mban marrëdhënie të mira me klientët.
 • Realizon objektivat e shitjes të vendosura nga departamenti dhe kompania.
 • Është ambasador për brandet dhe imazhin e kompanisë në treg.
 • Raporton mbi bazën e standardeve të vendosura nga kompania.
 • Njeh problemet apo mundësitë e tregut dhe ofron zgjidhje kreative.
 • Informohet për konkurrentët dhe raporton bazuar në standardet e kompanisë.
 • Përditëson njohuritë dhe zhvillohet profesionalisht.

Aftësitë dhe kualifikimet:

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë.
 • Të ketë gatishmëri të lartë për t’i shërbyer klientëve.
 • Të ketë njohuri të mira të paketës Microsoft Office.
 • Leje drejtimi automjeti.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe ndërpersonale.
 • Të jetë këmbëngulës dhe të ketë fokus tek objektivat.

Të interesuarit të dërgojnë CV-te në adresën [email protected]
Afati i aplikimeve: 13/03/2023.