Agjent/e i/e Shitjes

Kompania

Titan Real Estate

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-11-2022

Data e perfundimit

30-11-2022

Lloji i orarit

Full Time

Agjent/e i/e Shitjes

Përgjegjësitë e punës së agjent-es i shitjes:

  • Të bisedojë me klientët për të përcaktuar nevojat e akomodimit, buxhetet dhe preferencat;
  • Këshillon klientët në lidhje me kërkesat e tyre;
  • Kontribon në përpjekjet e agjensionit për të përmbushur detyrat përkatëse sipas nevojës;
  • Koordinon takimet e stafit menaxhues të kompanisë dhe klientëve

Kualifikimet:

  • Aftësi të mira ndërpersonale dhe të shitjes;
  • Njohuri të shkëlqyera kompjuterike;
  • Diplomë Bachelor në Ekonomi, Biznes ose fusha të ngjajshme;
  • Aftësi në gjuhë Angleze.

Dërgoni CV-n tuaj në [email protected] apo kontaktoni në numrin  +38344666094
Data e fundit për aplikim: 30.11.2022

Apliko këtu