www.ofertapune.net Agjent/e të Shitjes në produktin Krankenkasse (Pejë dhe Vushtrri) | PunaIme

Agjent/e të Shitjes në produktin Krankenkasse (Pejë dhe Vushtrri)

Kompania

Sunny Hill Tech

Lokacioni

Pejë , Vushtrri

Data e publikimit

02-03-2023

Data e perfundimit

01-01-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Konkurs: Agjent/e të shitjes me PËRVOJË në produktin KRANKENKASSE (Pejë dhe Vushtrri)

Nëse keni përvojë në shitje të produktit “Krankenkasse”, aplikoni tani!

Bëhu pjesë e ekipit të SunnyHill-Tech L.L.C dhe përfito:

  • Pagë fikse 1200 Euro + Bonuse.
  • Kontratë pune.
  • Sigurim Shëndetësor per ju dhe një familjarë
  • Projekt Outbound me Leads të reja.
  • Orari i punës Hënë-Premte.

Aftësitë dhe përvoja e kërkuar:

  • Përvojë në pozitën Agjent/e të shitjes në produktin Krankenkasse për Zvicër.
  • Njohja e gjuhës GJERMANE është obligative.

Apliko përmes telefonit në numrin 048-129-900 ose përmes E-Mail: [email protected]

Konkursi do të jetë i hapur deri me datë 31.03.2023