www.ofertapune.net Agjent/e të Shitjes (2) (Gjuhë Suedeze) | PunaIme

Agjent/e të Shitjes (2) (Gjuhë Suedeze)

Kompania

EA NORDIC

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

20-03-2024

Data e perfundimit

24-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

EA Nordic Sales SH.P.K

Kërkojmë 2 agjent të shitjes ne gjuhë suedeze ne Prishtinë

Ofrojmë

  • Page fikse + provizione/bonuse
  • Kontratë sipas ligjit te punës
  • Trajnime
  • Orari 08.30 – 15.30 (e Shtunë dhe e Diela pushim)
  • Korrektësi
  • Ambient miqësore

Aplikuesit duhet te flasin gjuhën suedeze rrjedhshëm.

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne permes butonit APLIKO KETO , ne numer 049 332 547 ose ne email: [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?