www.ofertapune.net Agjent/e të Shitjes (2) (Gjuhë Suedeze) | PunaIme

Agjent/e të Shitjes (2) (Gjuhë Suedeze)

Kompania

EA NORDIC

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16-02-2023

Data e perfundimit

13-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

EA Nordic Sales SH.P.K

Kërkojmë 2 Agjent të Shitjes ne gjuhë suedeze ne Prishtinë

Ofrojmë

  • Page fikse + provizione/bonuse
  • Kontratë sipas ligjit te punës
  • Trajnime
  • Korrektësi
  • Ambient miqësore

Orarin 08:30 – 15:30 (e Shtunë dhe e Diela pushim)

Aplikuesit duhet te flasin gjuhën suedeze rrjedhshëm.

Per aplikim na kontaktoni ne email ose numer te telefonit: 

[email protected]

+38349332547