www.ofertapune.net Agjent/e të Shitjes (2) | PunaIme

Agjent/e të Shitjes (2)

Kompania

ITravel

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-06-2024

Data e perfundimit

20-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

Itravel Agency kerkon 2 Agjent në Departamentin e Shitjes me kushtet si vijon:

Pozita: Agjent/e të shitjes (2 vende)

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Rezervimi dhe procesimi i avio biletave në gjtiha destinacionet e botës
 • Rezervim i aranzhmaneve turistike në rajon dhe vendet e botës
 • Rezervimi i shërbimeve tjera që ofron agjensioni;
 • Menaxhimi i kërkesave të agjentëve
 • Menaxhimi i kërkesave të klienteve

Kandidati/ja duhet t´i plotësojë këto kushte:

 • Njohja e gjuhës angleze;
 • Njohja e sistemeve kompjuterike (MS Office, platforma të ndryshme të rezervimeve)
 • Të jetë i/e aftë të punoj në grup;
 • Të jetë në gjendje të punojë me orar fleksibil;
 • Të ketë sjellje të shkëlqyer ndaj klienteve;
 • Përvojë pune në industrinë e turizmit;

Aplikimi mund të bëhet duke dërguar, CV-te tuaja, letren motivuese dhe dokumentet perkatese në 
[email protected]  deri me daten 14 Korrik.

Personat te cilet perzgjidhen ne interviste do t’i kontaktojme.