www.ofertapune.net Agjent/e të Shitjes | PunaIme

Agjent/e të Shitjes

Kompania

Pro Real Estate

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-06-2024

Data e perfundimit

13-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Bëhu pjesë e ekipit lider në industrinë e patundshmërisë!

 Pro Real Estate hap pozitë të re pune për Agjent/e të Shitjes

Përgjegjësia kryesore e punës do të jetë ofrimi i konsulencës për klientët tanë përgjatë gjithë procesit të shitblerjes apo qiradhënies, që nga prezantimi i pronës në terren deri tek finalizimi i marrëveshjes, çdo herë duke ofruar shërbim me strandardet më të larta etike dhe profesionale.

Pozita është ideale për një individ të motivuar që ka aftësi të shkëlqyera komunikimi, është pozitiv, energjik dhe entuziast për t’u rritur dhe zhvilluar profesionalisht përmes trajnimeve dhe burimeve të tjera.

Nëse dëshironi t’i bashkoheni një ekipi dinamik dhe inovativ, ku vazhdimisht do të ndiheni të mbështetur dhe të motivuar, ju inkurajojmë të dërgoni CV-në tuaj përmes butonit “Apliko Këtu” ose në email: [email protected] dhe në subject të specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Afati i fundit për aplikim është dt. 08/07/2024.

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?