www.ofertapune.net Agjent/e të Marketingut dhe Shitjes (2) | PunaIme

Agjent/e të Marketingut dhe Shitjes (2)

Kompania

RTV 21

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-01-2024

Data e perfundimit

26-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

RTV21 SHPALL KONKURS PËR:

AGJENT/E TË MARKETINGUT DHE SHITJES – 2 POZITA

DETYRAT DHE PËRGJEGJSITË:

 • Zhvillon strategji të shitjës së hapsirave televizive, radios dhe web  
 • Kontakton klientët dhe prezanton produktet e RTV21, dhe hapsirat reklamuese
 • Përfaqëson në mënyrë të denjë mediumin dhe vlerat e tij
 • Pregadit kontratat për klient, dhe proceson pagesat
 • Pregadit raporte javore për menaxhment
 • Hulumton tregun, dhe bën vizita dhe takime me klient egzistues dhe potencial
 • Merr iniciativa të reja

KUSHTET DHE KUALIFIKIMET:

 • Të ketë diplom universitare
 • Të ketë përvojë në shitje
 • Të ketë njohuri rreth ambientit biznesor në Kosovë, dhe operatorëve ekonomik
 • Të ketë njohuri rreth teknikave të shitjës, negociimit
 • Të ketë aftësi prezantuese
 • Të ketë njohuri rreth mediave në Kosovë, si dhe emisioneve të RTV21

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko Këtu ose të dërgojnë në email adresën [email protected]  CV, letër motivuese, deshmi mbi përvojën apo referencë mbi përvojën paraprake

Konkursi është i hapur deri me datën 21 Janar.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?