www.ofertapune.net Agjent/e për Marketing | PunaIme

Agjent/e për Marketing

Kompania

Advanced FUE Clinic Prishtina

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-05-2024

Data e perfundimit

02-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

 

Advanced FUE Clinic Prishtina kerkon te punesoje nje Agjente Marketingu
 
Kualifikimet:
  • Diplomë universitare: Fakulteti Ekonomik drejtimi Marketing apo i përafërt;
  • Minimum 1 vit përvojë pune profesionale në marketing;
  • Njohuri të gjuhes Angleze (e dëshirueshme);
  • Shkathtësi të punës në grup dhe nën presion me orar fleksibil;
  • Shkathtësi bindëse në komunikim me klientët dhe në menaxhim të reklamave dhe të projekteve të tjera në Marketing;
  • Shkathtësi hulumtuese të zgjerimit të tregut të marketingut;

Mënyra Aplikimit:

Personat e interesuar te dergojne cv e tyre përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose në email: [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?