www.ofertapune.net Agjent/e Marketingu (3), Teknik i Montimit të Kamerave (3) | PunaIme

Agjent/e Marketingu (3), Teknik i Montimit të Kamerave (3)

Kompania

Delta Security

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

19-03-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Siguri & Mbrojtje

Delta Security ofron shërbimet më të sofistikuara dhe më profesionale të sigurisë. Përvoja jonë e punës që nga viti 2001 dëshmon në besnikërinë dhe përkushtimin tonë ndaj klientëve, profesionit dhe shërbimeve që ne ofrojmë.Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Delta Security, kemi kënaqësinë të shpallim disa vende të lira pune për pozicionet e mëposhtme:

Pozitat:

 • Agjent/e Marketingu (3)
 • Teknik i Montimit  të Kamerave (3)              

Vendi i Punës: PRISHTINË

Detyrat dhe përgjegjësitë për Agjent/e Marketingu (3):

 • Diplomë universitare ose në vazhdim të studimeve. Preferohen drejtimet e ekonomisë dhe marketingut.
 • Patentë shoferi, kategoria B.
 • Mos të jetë i/e dënuar apo ndjekur penalisht.

Detyrat dhe përgjegjësitë për Teknik i Montimit  të Kamerave (3)

 • Instalim, servisim dhe mirëmbajtje e Sistemeve të Sigurisë, duke përfshirë Sistemin e Alarmit dhe kamerat.
 • Shkollë e mesme e përfunduar.
 • Patentë shoferi, kategoria B.
 • Mos të jetë i dënuar apo ndjekur penalisht.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Aftësi në zgjidhjen e problemave teknike.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi në një ekip.
 • Përvojë pune relevante është përparësi.

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar, të cilët plotësojnë kushtet e cekura më lart, mund të konkurojnë duke dërguar CV-në e tyre në adresën e emailit: [email protected] ose përmes butonit “Apliko Këtu”. Ju lutemi të përdorni “Aplikim për  poziten te cilen aplikoni” si subjekt të email-it.

Data e Fundit për Aplikim: 19.04.2024

Kandidatët që përzgjedhen në listën e ngushtë do të ftohen për intervistë. Faleminderit për interesimin tuaj në Delta Security.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?