www.ofertapune.net Agjent/e i/e Zyrës (2), Pranues i Veturave (2) | PunaIme

Agjent/e i/e Zyrës (2), Pranues i Veturave (2)

Kompania

Rent a Car Mara

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18-01-2024

Data e perfundimit

02-03-2024

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Rent a Car MARA shpallë konkurs për:

 • 2x Agjent/e të zyres
 • 2x Pranues të veturave

Detyrat:

 • Marrja me kërkesat e klientëve rreth rezervimeve dhe cmimeve të veturave.
 • Shpjegimi rreth disponueshmërisë së veturave së bashku dhe kostos së rentes.
 • Plotësimi I dokumenteve të nevojshme dhe pranimi I pagesës së klientit.
 • Kontrollimi I rezervimeve në baza ditore dhe përgaditja e veturave për ato rezervime.

Kushtet për aplikim:

 • Përvojë pune së paku 1 vitë me klientë (e preferueshme)
 • Njohja e gjuhës Angleze (e preferueshme)
 • Aftësi për punë ekipore dhe aftësi të mira komunikimi.
 • Të jeni të gatshem të punoni me orar fleksibil.
 • Patent shoferi (B) (për pranues të veturave e domosdoshme).
Më shumë rreth kompanisë:http://www.rentmara.com/