www.ofertapune.net Agjent/e i/e Thirrjeve (Gjuhës Suedeze) | PunaIme

Agjent/e i/e Thirrjeve (Gjuhës Suedeze)

Kompania

10 Optin

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-01-2024

Data e perfundimit

22-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Telekomunikim

10 Optin, një kompani në fushën e telekomunikacionit, me zyrën kryesore në Pejton, po kërkon talente të reja për të përmirësuar ekipin tonë të suksesshëm. Ne ofrojmë një ambient të punës stimulues dhe mundësi të shkëlqyera për zhvillim personal dhe profesional.

Pozita: Agjent/e i/e Thirrjeve (Gjuhës Suedeze)

Përgjegjësitë:

 • Mbledhje e informacioneve për produkte dhe shërbimet tona.
 • Komunikim i drejtpërdrejtë me klientët e kompanive suedezë, përmes telefonatave dhe email-ave.
 • Identifikim i nevojave të klientëve dhe ofrimi i zgjidhjeve të përshtatshme.

Kualifikimet dhe Kërkesat:

 • Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës suedeze
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe marrëdhënieve ndërpunuese.
 • Ambicioz dhe i përkushtuar për arritjen e objektivave të shitjeve.
 • Përvojë pune në fushën e shitjeve është një avantazh.
 • Aftësi pune në ekip dhe angazhim për përmirësim të vazhdueshëm.

Ofrojmë:

 • Page bazë konkurruese, provizion dhe bonus sipas performancës.
 • Orar të përshtatshëm nga e hëna deri të premten.
 • Ambient të këndshëm dhe ekip të përkushtuar.
 • Trajnime të vazhdueshme dhe mundësi për avancim në karrierë.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në adresën tonë të emailit: [email protected]
Numri kontaktues +383 43 779 995