www.ofertapune.net Agjent/e i/e Thirrjeve (Gjuhë Suedeze dhe Angleze) | PunaIme

Agjent/e i/e Thirrjeve (Gjuhë Suedeze dhe Angleze)

Kompania

Sweden Smart Tech Solution

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-01-2024

Data e perfundimit

29-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Telekomunikim

Sweden Smart Tech Solution kërkon persona që flasin gjuhën suedeze (anglisht opsionale) për të plotësuar pozitën për: 

  • Agjent/e i/e Thirrjeve

Kërkesat tona:

  • Respektimi i rregullave të brendshme të kompanisë
  • Përcjellja e praktikave dhe trajnimeve (Praktika me pagesë)

Cfarë ofrojmë ne:

  • Paga: pagë bazë + bonuse
  • Orari: 10:00 – 18:00 (vikend pushim)

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” 

Email : [email protected]
Numri kontaktues : +38345744448 / +38349359992

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?