www.ofertapune.net Agjent/e i/e Thirrjeve (Gjuhë Suedeze) | PunaIme

Agjent/e i/e Thirrjeve (Gjuhë Suedeze)

Kompania

Sweden Smart Tech Solution

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-06-2024

Data e perfundimit

03-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Telekomunikim

Sweden Smart Tech Solution kërkon persona që flasin gjuhën suedeze për të plotësuar pozitën për: 

  • Agjent/e i/e Thirrjeve

Kërkesat tona:

  • Respektimi i rregullave të brendshme të kompanisë
  • Përcjellja e praktikave dhe trajnimeve (Praktika me pagesë)

Cfarë ofrojmë ne:

  • Paga: 700EUR + bonuse
  • Orari: 10:00 – 18:00 (vikend pushim)

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” 

Email : [email protected]
Numri kontaktues : +38345744448 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?