www.ofertapune.net Agjent/e i/e Shitjes (5), Zyrtar/e për Financa | PunaIme

Agjent/e i/e Shitjes (5), Zyrtar/e për Financa

Kompania

Albkor Import KS

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-04-2024

Data e perfundimit

25-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Bëhu pjesë e skuadrës sonë!

Albkor Import KS shpall konkurs për vende pune për pozicionin Agjent/e i/e shitjes (5):

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Ekzekutimi i shitjeve: Angazhohet drejtpërdrejt me klientët për të shitur vetura online per te përmbushur shitjet mujore dhe vjetore.
 • Menaxhimi i marrëdhënieve me klientët: Ndërtoni dhe mbani marrëdhënie të forta me
  klientët e rinj dhe ekzistues për të siguruar përsëritjen e biznesit.
 • Njofton klinetet per produktet e kompanise dhe informon;
 • Paraqisni raporte të shitjeve ditore dhe javore te Menaxheri Komercial, duke
  ofruar njohuri mbi aktivitetet e shitjeve dhe reagimet e klientëve.
 • Hulumton dhe monitoron dhe raporton vazhdimisht mbi trendet e tregut dhe
  aktivitetet e konkurrencës
 • Respekton të gjitha politikat dhe udhëzimet e kompanisë, si dhe çdo
  rregullore ligjore që rregullon aktivitetet e shitjeve.

Paga: 600 € Neto , Plus bonuse ne shitje

Orari punes: E Hene – E Shtune 

Orari punes: 09:00 – 17:30


Zyrtar/e për Financa:
 
Përgjegjësitë kryesore:
 • Pranimi, kontrollimi dhe sistemimi i dokumentacionit kontabël;
 • Regjistrimi kontabël i transaksioneve financiare, faturave në softuerin e kontabilitetit si dhe rikonsilimet e llogarive bankare;
 • Përcjellja e kartelave dhe barazimi me partnerët afarist (klientët dhe furnitorët);
 • Asiston në përgatitjen e librave tregtarë dhe konfirmimin e tyre me dokumentacionin mbështetës; 
 • Përpilon raporte financiare sipas kërkesave të udhëheqësit të departamentit; 
 • Bashkëpunon me departamentet e tjera për të siguruar që të gjitha transaksionet financiare janë të dokumentuara dhe të regjistruara saktësisht;
 • Zbaton politikat dhe procedurat financiare të kompanisë për të siguruar që të gjitha veprimet janë në përputhje me standardet e kontabilitetit dhe raportimit financiar si dhe ligjet e aplikueshme
Kërkesat dhe Kualifikimet:
 • Diplomë universitare në fushën e ekonomisë, financave kontabilitetit ose të ngjashme;
 • Aftësi të shkëlqyera analitike;
 • Njohuri të mira të MS Office;
 • Përvojë e punës në fushën relevante (e preferueshme);
 • Certifikime dhe/ose trajnime profesionale  (e preferueshme);
 • Njohja e programeve te kontabilitetit (konsiderohet përparësi);

Paga: 600 € Neto 

Orari punes: E Hene – E Shtune 

Orari punes: 09:00 – 17:30

Nese ke ambicje, talent në shitje dhe adhuron autoveturat apliko përmes butonit “Apliko Këtu” apo dërgo CV-në tënde në email: [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?