www.ofertapune.net Agjent/e i/e Shitjes Online | PunaIme

Agjent/e i/e Shitjes Online

Kompania

Minimax

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

21-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

 
Pozita: Agjent/e i/e shitjes online 
 
Përgjegjësitë kryesore:
  • Të ketë eksperiencë në shitjet online përmes rrjeteve sociale apo ngjajshëm
  • Të jetë në gjendje të punojë rehat në një mjedis me ritëm të shpejtë.
  • Fleksibil/e në orare dhe i/e saktë në punë.
  • I/e gatshëm të punoj në punë ekipore.
Kërkesat për këtë pozicion janë:
  • Eksperiencë në punën e marketingut dhe rrjeteve sociale
  • Njohuri për marketing online dhe kanaleve kryesore të marketingut
  • Të ketë përfunduar shkollën e mesme.
Kontakt:
email: [email protected]
Numri kontaktues: +38345266007