www.ofertapune.net Agjent/e i/e Shitjes në terren | PunaIme

Agjent/e i/e Shitjes në terren

Kompania

Roben Kosova

Lokacioni

Ferizaj , Gjilan , Lipjan , Prishtinë , Shtime

Data e publikimit

16-01-2024

Data e perfundimit

15-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Roben Kosova, një kompani e njohur në tregun e paisjeve të teknologjisë dhe elektronikës në Kosovë, është në kërkim të Agjentëve të Shitjes që kanë aftësi të shkëlqyera në shitjen në terren.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Identifikimi dhe kontaktoni klientë potencialë në terren për të promovuar produktet dhe shërbimet e kompanisë.
 • Zhvilloni dhe menaxhoni marrëdhëniet me klientët ekzistues, duke siguruar që ata të jenë të kënaqur me produktet dhe shërbimet e tyre.
 • Jepni informacion detajuar dhe këshilla teknike për klientët në lidhje me produkte të ndryshme të teknologjisë dhe elektronikës.
 • Përcaktoni nevojat e klientëve dhe ofroni zgjidhje të personalizuara sipas tyre.
 • Përcjellni dhe monitoroni porositë e klientëve, siguroni që porosia të dorëzohet në kohë dhe në gjendje të mirë.
 • Raportoni të dhënat e shitjes dhe përformancën e klientëve në menaxhimin e lartë të kompanisë.

Kualifikimet e kerkuara:

 • Gjuha shqipe e zotëruar në nivel të lartë, me aftësi të shkëlqyera të komunikimit.
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit në gjuhën e vendit të punës (gjuha shqipe për Kosovën).
 • Përvojë në fushën e shitjes ose njohuri të mëparshme të produkteve teknologjike dhe elektronike do të konsiderohet si avantazh.
 • Aftësi të shkëlqyera të prezantimit dhe bindjes së klientëve.
 • Përgjegjshmëri dhe aftësi organizative për menaxhimin e kohës dhe planifikimin e vizitave në terren.

Mënyra e aplikimit: 

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose në 043-875-575

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?