www.ofertapune.net Agjent/e i/e Shitjes në Sektorin e Mobiljeve | PunaIme

Agjent/e i/e Shitjes në Sektorin e Mobiljeve

Kompania

Lesna Max

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-07-2024

Data e perfundimit

24-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

Kompania e Mobiljeve “Lesna MAX” Prishtinë, me lokacion në Rr.Elez Berisha
Nr.4, Magjistralja Prishtinë-Fushë Kosovë, shpallë konkurs për pozitën:

  • Agjent/e i shitjes në sektorin e Mobiljeve

Detyrat:

  • Shërben konsumatorët, prezenton mallin e ekspozuar dhe e bën shitjen e mallit,
  • Kujdeset për mirëmbajtjen e mallit të ekspozuar, përcjellë gjendjen e stoqeve,
  • Kujdeset për porositë e pranuara nga klientët, mbanë kontakte me blerës dhe i informonë ata,

Kushtet:

  • Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme apo kualifikimin e lartë,
  • Përvojë të punës, në sektore të ngjajshme konsiderohet përparësi,
  • Aftësi të mira komunikimi dhe të ketë mvetësi të shkallës së lartë në punë,
  • Njohja e punës me kompjuter është obligative,
  • Mosha e preferuar 25-40 vjet.

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, aplikacionet mund t’i tërhjekin në administratën e
Qendrës Tregëtare “Lesna MAX“ në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë, Rr.Elez Berisha nr.4,
ku edhe dorëzohen të plotësuara së bashku me CV-të, dokumentet e nevojshme, dhe një fotografi
të aplikuesit. Aplikacioni mundet të plotësohet përmes butonit “‘Apliko Këtu” apo edhe në e-mail adresën: [email protected].
dhe pastaj i plotësuar të kthehet në email adresën e njejtë.
Për informata shtesë mund të informoheni në nr. e tel: 044/779-977, 044/992-299
Data e fundit për dorëzimin e aplikacioneve është 23.07.2024 ora 16:00.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?