www.ofertapune.net Agjent/e i/e Shitjes në Call Center | PunaIme

Agjent/e i/e Shitjes në Call Center

Kompania

Studio Moderna

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-06-2024

Data e perfundimit

26-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kompania Studio Moderna Kosovë Sh.p.k kërkon Call Center agjent/e 

#CALLCENTERNEGJUHËSHQIPE

I përzgjedhur do të jeshë nëse ke:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, ndërpersonale dhe përvojë punë në sektorin për shërbim ndaj klientit;
 • Aftësi te mira kompjuterike;
 • Vetiniciativë dhe vullnet për të ushtruar detyrën në mënyrë profesionale;
 • I vëmendshëm ndaj detajeve dhe ke aftesi të mira organizative;
 • Natyrë miqesore dhe të pelqen të punosh në ekip;
 • Aftesi të qendrosh i qetë gjatë presionit dhe të veprosh në mënyrë fleksibile.

Cfarë ne ofrojmë:

 • Pagë konkuruese bazuar në aftësitë e juaja komunikative (Page baze + bonuse);
 • Ambient punë të hapur, inspirues dhe garues;
 • Trajnime profesionale në shitje;
 • Zhvillim personal në shitje, menaxhment dhe marketing; 
 • Mundësi për avansim ne karrierë.

Jeni personi i duhur për ekipin tonë?

Dërgoni CV-në [email protected], me titullin ‘’Agjent në Call Center”

Vërejtje: Ne do të marrim në konsideratë vetem aplikacionet e kompletuara dhe do të kontaktojmë vetëm kandidatët e përzgjedhur.

Për më shumë informata mund të drejtoheni në zyret tona në Studio Moderna Kosovë Sh.p.k,  Rr.Ukshin Hoti, C3/3B, #120, Prishtinë – Kosovë