www.ofertapune.net Agjent/e i/e Shitjes, Dizajner/e Grafik/e, Shofer | PunaIme

Agjent/e i/e Shitjes, Dizajner/e Grafik/e, Shofer

Kompania

N.T.P Babija

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-04-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

Pozitat e hapura për punë:

 • Dizajner/e Grafik/e
 • Agjent/e i/e shitjes;
 • Shofer;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
 • Përvojë relevante e punës në fusha te ngjashme;
 • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individiduale;
 • Përkushtim dhe etikë në punë;

Çfarë ofrojmë ne për punëtort tanë:

 • Saktësi ne pagat mujore;
 • Bonuse mujore dhe vjetore;
 • Shujta ditore;
 • Ditë pune: E Hanë – E Premte

Mënyra Aplikimit:

Aplikimi mund të bëhet online përmes butonit ‘Apliko Këtu‘ apo emailit [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?