www.ofertapune.net Agjent/e i/e Shitjes – Derë më Derë (2) | PunaIme

Agjent/e i/e Shitjes – Derë më Derë (2)

Kompania

Telkos

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-06-2024

Data e perfundimit

23-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS
Telkos LLC është kompani e telekomunikimit e cila ofron internet me shpejtësi të lartë përmes fijeve optike, televizione kabllore dhe transmetim televiziv për klientët rezidencialë dhe për organizatat e të gjitha llojeve në mbarë Kosovën.
Pozitat e punës të hapura në Prishtinë:
 • Agjent/e i/e Shitjes – Derë më Derë x2
Qëllimi
Lidhja e kontratave të reja. Vizita të rregullta në terren. Mbledhja e pajisjeve prej klientëve.
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Prezantoni, promovoni dhe shitni produkte/shërbime duke përdorur argumente bindëse për klientët ekzistues dhe të ardhshëm.
 • Kontaktoni biznese dhe persona për të gjeneruar klient.
 • Krijoni, zhvilloni dhe mbani marrëdhënie pozitive me biznese dhe klient.
 • Informoni menaxhmentin për nevojat e klientëve, problemet, interesat, aktivitetet konkurruese dhe potencialin për produkte dhe shërbime të reja.
 • Realizoni objektivat dhe rezultatet e shitjeve sipas planifikimit.
 • Koordinoni përpjekjet e shitjeve me anëtarët e ekipit dhe departamentet e tjera.
 • Kryeni analizën  kosto-benefit dhe nevojave të klientëve ekzistues/potencial për të përmbushur nevojat e tyre
 • Përshpejtoni zgjidhjen e problemeve dhe ankesave të klientëve për të maksimizuar kënaqësinë.
 • Përcillni trendët dhe praktikat më të mira të marketingut.
 • Kryeni detyra tjera brenda pozitës, aftësive dhe kompetencave.
Kualifikimi i kërkuar
 • Kompetenca të shkëlqyera të komunikimit
 • Preferohet edukim universitar
 • Përdorimi i mirë i teknologjisë
 • Patentë Shofer
Benfitet
 • Paga bazë
 • Bonuse motivuese
 • Mundësi për avancim dhe bashkëpunim afatgjatë
Ju mirëpresim të aplikoni duke e dërguar CV-në e përditësuar përmes butonit ‘Apliko Këtu‘ deri më 14.07.2024.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?