www.ofertapune.net Agjent/e i/e Shitjes | PunaIme

Agjent/e i/e Shitjes

Kompania

Raci Travel

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-07-2024

Data e perfundimit

31-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Bashkohu me ekipin tonë si Agjent/e Shitje në Agjensionin Tonë Turistik!

Jemi në kërkim të një personi të talentuar dhe të motivuar për të bërë pjesë në ekipin tonë si agjent/e shitje në agjensionin tonë turistik. Nëse ke pasion për udhëtimet, një qëndrim pozitiv dhe aftësi të shkëlqyera komunikimi, atëherë ky mund të jetë rasti për ju!
 
Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Shitja e produkteve dhe shërbimeve turistike si biletat e avionit, akomodimet, udhëtimet e organizuara, dhe aktivitetet e tjera turistike.
  • Ofrimi i këshillave dhe informacionit të nevojshëm për klientët në lidhje me destinacionet, aktivitetet dhe opsionet e udhëtimit.
  • Komunikimi i efektshëm dhe menaxhimi i marrëdhënieve me klientët për të siguruar një përvojë të shkëlqyer për udhëtarët.
Kualifikimet:
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi në gjuhën shqipe dhe anglishten (njohja e gjuhëve të tjera është një avantazh).
  • Përvojë pune në fushën e shitjeve apo industrisë turistike është e preferueshme, por nuk është e domosdoshme.
  • Aftësi organizative dhe aftësi për të punuar në një ambient të shpejtë dhe të ndryshueshëm.
  • Pasion për udhëtimet dhe njohuri të përgjithshme të destinacioneve turistike.
Ofrojmë:
  • Mundësi të zhvillimit të karrierës dhe trajnimeve të vazhdueshme.
  • Ambient të këndshëm pune dhe një ekip të përkushtuar për suksesin e klientëve dhe kolegëve.
  • Pagë konkurruese dhe benefite të tjera.
Nëse jeni gati të filloni një karrierë të re në fushën e turizmit dhe të bëheni pjesë e një ekipi dinamik, na dërgoni CV-në tuaj së bashku me një letër motivimi përmes butonit “Apliko Këtu” ose në adresën tonë të emailit [email protected]. Ju ftojmë të bashkoheni në udhëtimin tonë për të ofruar përvoja të mrekullueshme udhëtimi për klientët tanë!

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?