www.ofertapune.net Agjent/e i/e Shitjes | PunaIme

Agjent/e i/e Shitjes

Kompania

Europcar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13-06-2024

Data e perfundimit

23-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

Pozita e punës: Agjent/e i/e shitjes

Vendi: Prishtinë

Kualifikimet e kërkuara

  • Diplomë e Shkollës së Mesme; 
  • Përvojë pune minimum 2-3 vite si Agjent/e të Shitjës;
  • Njohja e gjuhës angleze;
  • Aftësi të shkëlqyera kompjuterike; 
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe interpersonale.

Menyra Aplikimit:

Apliko duke dërguar CV-në në [email protected]