www.ofertapune.net Agjent/e i/e Shitjes | PunaIme

Agjent/e i/e Shitjes

Kompania

ISTANBUL TURIZM

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

20-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Promovimi i shërbimeve të agjencisë në platformat online dhe krijimi i shitjeve direkte.
 • Menaxhimi i shitjeve të biletave të aeroplanit dhe paketave turistike nëpërmjet platformave online dhe fizike
 • Mbarëvajtja e komunikimit me klientët për shitjen e shërbimeve të agjencisë përmes telefonit, emailit dhe rrjeteve sociale.
 • Mbajtja e raporteve të detajuara dhe raportimit të përditshëm te menaxhmenti për performancën dhe rezultatet e punës.

Kualifikimet:

 • Eksperiencë pune në fushën e Agjencionit Turistike
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe zgjidhja e konflikteve me klientët.
 • Aftësi organizative të shkëlqyera dhe aftësi për të menaxhuar mënyrën e punës në një ambient të shpejtë.
 • Aftësi për të punuar në një ekip dhe për të bashkëpunuar me departamentet e tjera brenda agjencisë.
 • Të ketë njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit,
 • Trainimet e nevojshme per agjent te shitjes , sistemeve te tjera per shitjen e biletave te aeroplanit
 • Preferohet:Të ketë njohuri në gjuhen Turke.

Të interesuarit të dërgoni CV në:  [email protected]