www.ofertapune.net Shitës/e në Optikë | PunaIme

Shitës/e në Optikë

Kompania

Optika Simoni

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-04-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS PUNE
 
Pozita: Shitës/e në Optikë
Lokacioni: Prishtinë
Orari: Orar i plotë (8 orë)
 
Detyrat dhe pergjegjesite:
  • Prezantimi i produkteve dhe shitja e produkteve
  • Ndihmon klientet rreth përzgjedhjes së produkteve në bazë të nevojave të tyre.
  • Ndjek procedurat e shitjes në përshtatje me politikat e kompanisë
  • Mban përgjegjësi për mallin qe ka në dyqan
  • Ofrimi i një sherbimi cilesor, profesional dhe te kënaqshem klientëve
  • Të mund të bëjë faturat e shitjes së produkteve.
Kriteret qe duhet te plotesohen:
  • Të jetë korrekt në punë
  • Të ketë komunikim të mire me klientet dhe kolegët
  • Përparësi kanë kandidatet me shkolle të mesme:Teknik optike apo me përvojë pune se paku 1 vjeçare në fushën e optikes.
Konkursi të jetë i hapur nga data 04/04/24 – 19/04/24, të interesuarit mund të dërgojnë CV përmes butonit “Apliko Këtu” ose email: [email protected]
Kandidatet të cilët i plotesojnë kushtet e lartecekura do të ftohen në fazat e mëtejme për intervistë.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?