www.ofertapune.net Agjent/e i/e Shitjes | PunaIme

Agjent/e i/e Shitjes

Kompania

Health Air

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

04-01-2023

Data e perfundimit

02-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

A KËRKONI NJË VEND ARGËTUES PËR PUNË ?
Takim me persona te rinj çdo ditë
ATËHERË JENI NË VENDIN E DUHUR.

KËRKOJMË AGJENT/E TË SHITJES NË TË GJITHË
TERRITORIN E KOSOVËS.

PAGESA / PAGË MBI MESATARE NË TREG
PROFESIONI / AGJENT/E I SHITJES
QYTETI / NË TËRË TERRITORIN E KOSOVËS
ORARI / 17:00 – 20:00 ( 3 ORE PUNË)

Kushtet të cilat duhet plotësuar për pozitën agjent/e i shitjes :

  • I/E pajisur me patent shofer kategoria B
  • Përparësi kan ciftet ( femër, mashkull,shoqe, shok,
    burrë,grua )

Kompania jonë ofron kushte shumë të mira pune :

  • Seminare jashtë vendit
  • Certifikim pas trajnimeve ( të njohura ndërkombëtarisht )

Mund të na kontaktoni nga ora 10:00-16:00
Nr tel: +383 49 373 412
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes kësaj
e-mail : [email protected]

Apliko këtu