www.ofertapune.net Agjent/e i/e Shitjes (10) | PunaIme

Agjent/e i/e Shitjes (10)

Kompania

Water Boutique

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-05-2023

Data e perfundimit

20-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kompania Gjermane ”Water Boutique”
Kërkon të punësojë 10 Agjent shitjesh,në gjithë Kosovën.

Detyrat:

  • Gjen klientë të ri,sigurohet që shërbimi ndaj klientëve të jetë në nivelin më të lartë.
  • Bën parapërgatitje para daljes në teren,vendos qëllimet për secilen vizitë,dhe përcakton prioritet gjatë vizitave.
  • Bën prezantimin dhe shitjen e produkteve në terenin përkatës.

Kualifikimet:

  • Kandidati duhet të jetë i motivuar për të arritur objektivat si dhe duhet të ketë prirje në shitje.
  • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit.
  • Nivel të lartë të integritetit dhe motivit personal.
  • Aftësi të shkelqyera komunikuese dhe aftësi për te punuar.
  • Të posedojë patent,kategori B.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në emailin:[email protected]
Numri kontaktues:+38348209024
Adresa’Rruga:Lidhja e Pejës,Prishtinë!
Konkursi do të jetë i hapur deri më datë 20 qershor,2023                            

Apliko këtu