www.ofertapune.net Agjent/e i/e Qendrës së Thirrjeve - Gjuhë Spanjolle | PunaIme

Agjent/e i/e Qendrës së Thirrjeve – Gjuhë Spanjolle

Kompania

Ruby Solutions

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-01-2024

Data e perfundimit

22-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Telekomunikim

Agjent/e i/e Qendrës së Thirrjeve – Gjuhë Spanjolle
 
Përgjegjësitë e Agjent/e i/e Qendrës së Thirrjeve përfshijnë: 
  • Menaxhimi i sasive të thirrjeve hyrëse dhe dalëse në kohën e duhur.
  • Ndjekja e “skripteve” të qendrës së thirrjeve kur trajtoni tema të ndryshme. 
  • Identifikimi i nevojave të klientëve, sqarimi i informacionit, hulumtimi i çdo problemi dhe ofrimi i zgjidhjeve 
  • Respektimi i orarit te caktuar nga punedhensi.
Kërkesat 
  • Aftësi të foluri rrjedhshëm ne gjuhën spanjolle
  • Fokusi ndaj klientit dhe përshtatshmëria ndaj llojeve të ndryshme të personaliteteve
  • Aftësia për të zgjedhur problemin e klientit në kohë dhe mënyrë efektive
Përfitimet: 
  • Pagë konkuruse Bonuse Mujore & Javore në baz të përformances 
Aplikimi:
Të intersuarit mund të aplikojn përmes butonit “Apliko Këtu”
 Email [email protected] Nr: 049 332 294  – Whatsapp/Viber

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?