www.ofertapune.net Agjent/e Doganor/e | PunaIme

Agjent/e Doganor/e

Kompania

Eagle Shipping

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

18-01-2024

Data e perfundimit

27-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Eagle Shipping LLC

Kompania Lidere ne sherbime te transportit dhe logjistikes, me më shume se 10 vite eksperience fton te gjithe entuziastet e rinje per pozite te lira pune. 

Pozita: Agjent Doganor -Shpediter (pune ne zyre)
Ne po kerkojme entuziast te rinje nga fusha e ekonomise, marketingut, administrim biznesi, shpedicion ose studimeve relevante per pozicionin e lartecekur per pune  ne zyrat tona ne Fushe Kosove. 
POZITA : AGJENT/E DOGANOR (SHPEDITER)
Nga ju kerkohet qe te promovoni sherbimet tek konsumatoret, asistoni, monitoroni nevojat e tyre duke promovuar sherbimet me kualitetin me te larte. 
Detyrat dhe pergjegjsite:
 • Kontakti dhe realizimi i mardhenjeve te shendosha me konsumatoret.
 • Dergimi i ofertave tek klientet.
 • Vendos dhe percjell ngarkesat ne baza ditore.
 • Pergatit, deklaron dhe percjell lendet deri ne zhdoganimin e plote. 
 • Njofton klientet per ecurine e punes dhe statusin e ngarkesave.
 • Raportim ditore/javore tek menaxheri i zyres. 
 • Te mbaje takime me klientet aktual dhe potencial.
 • Te promovoj sherbimet dhe te monitoroj konkurrencen. 
 • Ti arrije apo tejkaloj planet e shitjes.
Kandidati Ideal do te ishte me minimum nje pervoje 1 vjeqare ne fushe relevante dhe te kete:
 • Aftesi te shkelqyera ne punet me kompjuter dhe e-mail. 
 • Aftesi te shkelqyera ne shkrim dhe komunikim ne gjuhen angleze (perparesi).
 • Te jete i afte te pershtatet me kulturen e kompanise.
 • I/e gatshem te mesoj gjera te reja dhe te permirsohet vazhdimisht.
Bashkohuni ekipes tone ne zyret tona ne Fushe Kosove, per mundesi te palimituara.
Per aplikacione ju lutem referohuni kontaktit me poshte:
EAGLE SHIPPING SHPK
Adress: Rr. Pajazit Islami, Fushë Kosovë, 12000 Republika e Kosovës.