www.ofertapune.net Agjent/e (2) | PunaIme

Agjent/e (2)

Kompania

Shoferi im

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-03-2024

Data e perfundimit

20-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Shoferi IM  me adresë në FusheKosove shpall konkurs për:

2 Agjent/Agjente

Shoferi Im është një lider në ofrimin e sherbimeve Taxi. Ne po kërkojmë agjent / agjente per prezantimin dhe promovimin e Aplikacionit te ri: Shoferi Im.

Ne mirëpresim gjithashtu aplikime nga ata që kërkojnë një lëvizje te re në një karrierë të re dhe dëshirojmë të dëgjojmë nga ata, specialistë të trajnuar hotelesh, shitës, agjentë udhëtimi, recepsionistë ose personel shërbimi.

Detyrat dhe Përgjegjësitë kryesore

 • Vizatat ne teren ne te gjithe qytetet e Kosoves sipas route planit. 
 • Prezantimi i aplikacionit dhe benefitet e aplikacionit. 

Cilësitë tuaja

 • Të ketë përvojë të mëparshme në një mjedis të drejtuar nga shitjet/ prezantimit
 • Të jetë njohës i aplikacioneve tablet / smartphone.
 • Të jetë i prezantuar mirë, i afrueshëm dhe miqësor.
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, si me telefon ashtu edhe ballë për ballë.
 • Të jetë në gjendje të punojë nën presion si individ dhe si pjesë e një ekipi për të përmbushur afatet dhe për të goditur objektivat.
 • Të ketë një standard të lartë të gjuhës angleze verbale dhe të shkruar.
 • Patent shoferi minimum 3 vite.

Benefitet

 • Kontrate pune sipas ligjeve ne fuqi.
 • Pagesa permes Bankes.
 • Pagesa e kontributeve sipas ligjeve ne fuqi.
 • Paga bruto 558.83 EUR.
 • Mundesi komisioni sipas targeteve.
 • Veture kompanie ne dispozicion.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-te e tyre dhe referencat mund ti dergojn ne email: [email protected]

Afati i dorëzimit të CV është data 30.04.2024