www.ofertapune.net Agjent Doganor - Shpediter | PunaIme

Agjent Doganor – Shpediter

Kompania

Auto Mita

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-04-2024

Data e perfundimit

25-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Dëshironi të jeni pjesë e stafit të kompanisë vendore lidere në auto industri?

Kompania jonë po zgjërohet dhe si rezultat ju keni mundësinë të aplikoni tek Auto Mita dhe të bëheni pjesë e kompanisë përfaqësuese të brendeve lidere botërore (Renault, Dacia, Nissan & Volvo).

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar për pozitën përkatëse të cilët i plotësojn kushtet e cekura më poshtë të aplikojnë duke dërguar CV-në tuaj përmes email-it [email protected] .

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

 • Agjent Doganor – Shpediter (1 pozitë)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Lajmëron tranzitet për dërgesat e kompanisë.
 • Tarifon mallërat gjatë importit dhe eksportit dhe bënë kontrollimin e dokumenteve doganore.
 • Përpilon dhe dorëzon deklaratat doganore.
 • Pëcakton detyrimin financiar doganor të subjektit në përputhje të plotë me kodin doganor dhe dispozitat e tij.
 • Ndjek fizikisht deklaratën pranë sektorëve të ndryshëm të degës së doganës, më konkretisht sektorin e fizikut, të vlerës dhe të regjimeve.
 • Përfaqeson subjektin në rastet kur dogana vendos për të kontrolluar ngarkesën që është në proces zhdoganimi.
 • Merr pjesë në inspektimin doganor të mallrave.
 • Paraqet dokumentet pranë organeve të inspektimit.
 • Kryen shërbime tjera të përfaqësimit doganor në emër të kompanisë.
 • Të jetë komod me punën nën presion të kohës.

Specifikat e punës:

 • Të ketë të përfunduar fakultetin e drejtimit doganë dhe shpedicion ose ekonomik.
 • Të ketë minimum tre vite përvoj pune.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe organizative.
 • Të ketë aftësi të vendimmarrjes në procese të zhdoganimit.
 • Të ruaj dhe mbroj konfidencialitetin e informacioneve të kompanis.
 • Të punojë me integritet, përkushtim dhe motivim në interes të kompanis.
 • Të zotëroj aftësi të mira në përdorimin e paketës Office dhe programeve kompjuterike.
 • Të ketë patent shofer të kategorisë B.
 • E preferuar të ketë njohuri të gjuhës angleze.