www.ofertapune.net Agjent Ambulantiv | PunaIme

Agjent Ambulantiv

Kompania

Mokne

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

30-05-2024

Data e perfundimit

29-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

Kompania Mokne është kompani e re prodhuese e cila aktivitetet e saja ka filluar ne vitin 2022 ku për qellim primar ka ujin natyral te amballazhuar. Ne besojmë në njohjen dhe shpërblimin e punonjësve të jashtëzakonshëm, dhe ofrojmë mundësi për rritje dhe avancim brenda kompanisë sonë. Prandaj nëse keni dëshirë për të qenë pjesë e një kompanie inovative, dinamike dhe profesionale, ju inkurajojmë të aplikoni!

Lokacioni : Prishtine 

 • Agjentë Ambulantiv 

Agjentë të shitjes : ( Ambulantiv )

Përgjegjësitë Kryesore:

 • Zbaton planet e shitjes nga menaxhmenti.
 • Identifikim i klientave potencial.
 • Kordinimi i pagesave te klienteve me menaxhmentin.
 • Vizitat e rregullta sipas route planeve te kompanise.
 • Mbajta e raporteve korrekte dhe profesionale me klientet ekzistues dhe potencial. 

Kualifikimet dhe kërkesat:

 • Të ketë mbaruar shkollen e mesme .
 • Aftesi te mira komunikuese dhe negociuese.
 • Përmbushja e targeteve mujore te caktuar nga kompania.
 • Patente shofer.
 • Mosha 18-40 vjeq.

Si të aplikoni:

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet, të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose postës elektronike: [email protected]

Afati i Aplikimit:

Afati për aplikime është deri më 15.06.2024. Ju lutemi të keni parasysh se do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë.

Pse të zgjidhni Mokne shpk?

Avancimi i karrierës: Ne vlerësojmë talentin dhe përkushtimin e punonjësve tanë. Punetorët e jashtëzakonshëm do të kenë mundësinë për të avancuar karrierën e tyre brenda kompanisë tonë. Ne ofrojmë një rrugë të qartë dhe të strukturuar për karrierën, duke ju lejuar të arrini nivele të reja në aspektin profesional.

Pagat dhe benefitet: Ne ofrojmë paga dhe benefite të konkurrueshme për të tërhequr, mbajtur dhe zhvilluar talentët më të mirë.

Zhvillimi profesional: Ne besojmë në mësimin e vazhdueshëm dhe rritjen personale duke ofruar programe trajnimi dhe seminare për të përmirësuar aftësitë dhe njohuritë tuaja.

Ambienti inovativ i punës: Bashkohuni me një ekip profesionistësh të pasionuar pas kulturës bashkëpunuese. Inkurajojmë kreativitetin, iniciativën dhe ndarjen e ideve për të ndihmuar suksesin e kompanisë sonë.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?