www.ofertapune.net Administrator i Sistemeve (m/f) | PunaIme

Administrator i Sistemeve (m/f)

Kompania

Banka për Biznes

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-04-2024

Data e perfundimit

20-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

Administrator i Sistemeve (m/f)

Qyteti: Prishtinë

Kualifikimet:

 • Diplomë universitare (preferohet Bachelor në IT apo të ngjashme);
 • Përvojë e mëparshme së paku dy (2) vite, dhe përvoja në industrinë bankare përbën avantazh;
 • Preferohen çertifikime ne: Microsoft dhe vendor te tjere;
 • Preferehen aftësi bazike ne Linux Sisteme;
 • Aftësi të shkëlqyera analitike, organizim dhe përcaktim të prioriteteve;
 • Nivel i mirë i gjuhës angleze.

Përshkrimi i vendit të punës:

 • Mbikëqyrë Qendrat e të dhënave (Data qendrat), duke kontribuar me njohuri profesionale në ngritjen e nivelit të shërbimeve në Data qendër;
 • Raportimi dhe përgatitja e strategjive për të ruajtur infrastrukturën si server, storage dhe të tjera;
 • Hartimi dhe ekzekutimi i planeve afatshkurtra dhe afatgjata strategjike për të siguruar kapacitetet e nevojshme të infrastrukturës për të arritur të plotësoj nevojat dhe kërkesat e kompanisë;
 • Njohuri te shërbimeve si: Microsoft Active Directory, File Server, Exchange, Virtualizim dhe Patch Management;
 • Njohuri në Cloud Shërbimet (SAAS).
 • Përcjelljen e teknologjive të reja, ofrimin e zgjidhjeve dhe rekomandimeve për teknologjitë bashkëkohore, që kanë të bëjnë me pjesën e sistemeve;
 • Angazhimi në detyra të tjera të përcaktuara nga mbikëqyrësi.

Procedura e aplikimit:

Plotësoni formën për aplikim online. Pas seleksionimit të dokumentacionit do të ftohen vetëm kandidatët të cilët do të hyjnë në listën e ngushtë. Siguria e të dhënave dhe parimet e privatësisë janë të rëndësishme për ne. Ne do t’i trajtojmë të dhënat e juaja me konfidencialitet të plotë.

Afati i aplikimit është deri me datë: 18 prill 2024.