www.ofertapune.net Administrator/e (Suharekë) | PunaIme

Administrator/e (Suharekë)

Kompania

The Cambridge School

Lokacioni

Therandë

Data e publikimit

24-06-2024

Data e perfundimit

13-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

KONKURS

The Cambridge School, po kërkon një Administrator/e dega Suharekë për të bashkëpunuar me ekipin e tij të përkushtuar.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Menaxhimi i përgjithshëm i zyrës administrative dhe mbështetje për stafin dhe studentët.
  • Sigurimi i dokumentacionit dhe ruajtja e të dhënave

Kualifikimet:

  • Përvojë pune relevante në pozita administrative
  • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe aftësi për të menaxhuar shumë detyra në një kohë të shkurtër.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
  • Diplomë universitare në fushën e administratës, arsimit ose një fushë të ngjashme.

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatët duhet të dërgojnë CV-në e tyre (bashkangjitur një foto) dhe dokumentet tjera relevante përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose në e-mail adresën [email protected]

Afati i fundit për aplikim: 30.06.2024

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?