www.ofertapune.net Administrator/e, Monter për Klima (8), Praktikant (8) | PunaIme

Administrator/e, Monter për Klima (8), Praktikant (8)

Kompania

Perfect Service

Lokacioni

Prishtinë , Prizren

Data e publikimit

10-02-2024

Data e perfundimit

29-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Perfect Service është në kërkim të kandidatëve për të mbushur disa pozita në ekipin tonë. Ju ftojmë të aplikoni nëse jeni të interesuar dhe keni aftësitë dhe përvojën e nevojshme për pozitat e mëposhtme:

  • Administrator/e (Prizren)
  • Monter për Klima (8) – Prizren, Prishtine
  • Praktikant (8)  – Prizren, Prishtine

Administrator/e:

Detyrat kryesore:

  • Menaxhimi i dokumentacionit dhe regjistrimeve të nevojshme
  • Organizimi dhe përditësimi i informacionit në sistem
  • Koordinimi i aktiviteteve administrative në zyrë

Monter/e për Klima (8 pozita):

Detyrat kryesore:

  • Montimi i sistemeve të klimatizimit në ambiente të ndryshme
  • Kontrolli dhe mirëmbajtja e sistemeve ekzistuese
  • Identifikimi dhe zgjidhja e problematikave teknike

Praktikant/e (8 pozita):

Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë në numrin e telefonit:
+38344166141